ТИПОЛОГИИ
ТРУДНОСТ

High

МИН. ВЪЗРАСТ

10 Years

150 лв.

2 дни/Транспорт - 1 нощувка -  закуска Транспорт: АВТОБУС       Дестинация: РУМЪНИЯ       Град: БУКУРЕЩ

ДЕН 1 -ПЪРВИ ДЕН Отпътуване от град Сливен в 06:30 часа от паркинга на „ЕКО”, за Букурещ .

Пристигане в Букурещ около обяд.Настаняване в хотел 4*/ 3* Около 14ч. отпътуване за Коледния базар пред Парламента .Свободно около 2 часа СПА ТЕРМА Парк-центърът се намира на 20 минути извън Букурещ. Той разполага не само с топли басейни, но също и с най-голямата закрита и открита градина в Румъния, в която има над 800 хиляди растения и стотици видове дървета, включително и най-голямата плантация на истински палми в Европа. Истинската атракция на комплекса обаче е т.нар. Дърво на живота, което е един от най-редките ботанически видове в момента и създава усещане за тропическа ваканция.Центърът е разделен на три основни зони, всяка от които - с определена тема: The Palm - както подсказва името, е посветена на релаксация сред 500 палмови дървета. Това е най-голямата градина от този тип в Европа; Elysium - предназначена е за термални бани и за тези, които биха искали да се насладят на приятни масажи; Galaxy - центърът за забавления. Тук може да се насладите на басейн с вълни - най-големият в Румъния - или пък да се пуснете по една от многото пързалки. А когато сте достатъчно уморени, може да спрете за едно питие в бара на басейна. Около 20:00 ч. връщане в хотела . Свободно време . Нощувка.

ДЕН 2 - Закуска. Посещение на Търговски център „АФИ” Панорамна обиколка с екскурзовод на Букурещ. Около 14ч. отпътуване за България.Пристигане вечерта в гр.Сливен .

ВХОДНИ ТАКСИ ЗА ПАРК-ЦЕНТЪР THERME: Входна такса за зона Galaxy: за 3 ч – 66 леи за възрастен, 49 леи за студент или възрастен над 65 г., 56 леи за дете за 4,5 ч - 81 леи за възрастен, 71 леи за студент или възрастен над 65 г., 71 леи за дете Входна такса за зона The Palm: за 3 ч - 89 леи за възрастен, 79 леи за студент или пенсионер (деца под 16г не се допускат); за 4,5 ч - 104 леи за възрастен, 94 леи за студент или пенсионер (деца под 16г не се допускат); Входна такса за зона Elysium: за 3 ч - 115 леи за възрастен (деца под 16г не се допускат); за 4,5 ч - 130 леи за възрастен (деца под 16г не се допускат); ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА: ЦЕНАТА НЕ ВКЮЧВА: лични разходи, Транспорт с лицензиран автобус 3*; входни такси Водач от агенцията нощувка в хотел 3*/4 * – закуска